Workshop: Huiswerk maken kun je leren!

Een workshop voor ouders & leerlingen. Waarom? Veel teleurstellende resultaten komen voort uit het feit dat menig onderbouw-leerling het overzicht mist. Zonder overzicht, is een gedegen planning maken ondoenlijk en lopen leerlingen stelselmatig achter de feiten aan. Dit geeft stress. Niet alleen voor de leerling, maar ook voor de ouders. Ik geef inzicht in wat er allemaal moet gebeuren en waar het onderscheid ligt tussen schoolwerk en huiswerk. Hebben we alles helder, dan gaan we met elkaar realistische week-overzichten maken. Vervolgens geef ik tips & trics hóe je beste kunt leren.  De workshops worden door het hele land gegeven. Er is plaats voor maximaal 8 ouder-kind koppels zodat er voldoende ingegaan kan worden op allerlei vragen. Neem allemaal een laptop en inlogcodes voor Magister, Somtoday of Eduarte mee.  Hoe fijn zou het zijn als (samen) huiswerk maken een stuk effectiever en gezelliger kan worden! Dit kost u een avond van uw tijd én € 67,89, want dit zijn immers de cijfers waar we blij van worden. Interesse in deze workshop op school, in de buurt op een sportclub en met een groep gelijkgestemde ouders en leerlingen?! Stuur dan een berichtje

 

Geplaatst in Nieuws.